house.jpg
tesorkl.jpg

Casa Tesori verhuurt drie luxe, onafhankelijke vakantie-woningen met veel privacy.

Huur gehele huis voor max 8 personen: E. 1350 pw

Het is mogelijk om het gehele huis te huren voor een familie of groep vrienden. Er zijn grote slaapkamers met vier kingsize bedden. Maximaal 8 personen.

 

Het grote huis aan de voorzijde,

Smeraldo, heeft twee slaapkamers met comfortabele kingsize bedden. Twee luxe badkamers. Allemaal verdeeld over drie verdiepingen. Een groot privéterras met uitzicht op Bagni di Lucca met twee parasols en een BBQ.

De twee persoons studio Rubino heeft een slaapkamer met open keuken en zitruimte. Ruime lichte badkamer. Rubino wordt niet los verhuurt alleen in combinatie met het gehele huis.

 

De La Perla woning heeft één slaapkamer met kingsizebed en bevindt zich aan de zonsopgangzijde van het huis heeft een prachtig uitzicht over Bagni di Lucca vanaf het terras 

 

Casa Tesori is prachtig gelegen, op slechts 4 minuten rijden van het dorpscentrum. De recente renovatie combineert modern design en gemak met behoud van de architecturale en historische integriteit van het gebouw. De positie biedt een retraite-achtige sfeer.

 

Het is centraal gelegen voor steden bezoek zoals Florence, Lucca, Pisa, Barga en de kust. Er zijn lokale wandelpaden, paardrijden

en gemakkelijke toegang tot vele festivals, concerten, muzikale en culturele evenementen in de nabije omgeving. Het huis ligt op slechts 1 kilometer van het centrum. Ongeveer 200 meter deels onverharde weg naar het huis.

 

IMG_5438-2.jpg