Reserverings voorwaarden verhuur

Boeking
Het huren van een vakantieverblijf kan per e-mail, whatsup of per telefoon. Graag ontvangen wij de bevestiging via de mail en uw aanbetaling van 30 procent van de huursom binnen een week na uw boeking. Door het doen van de aanbetaling gaat u ook accoord met de deze reserveringsvoorwaarden deze maken onlosmakelijk deel uit van de huurovereenkomst. Wij sturen u een bevesting per e-mail na ontvangst van uw aanbetaling.


Verhuur
De vastgestelde prijzen voor de accommodaties zijn weekprijzen in het hoogseizoen. Wij zijn flexibel in de data hierbuiten.

Voor Villa San Rocco geldt een lagere prijs in geval u met 5 of minder personen wilt verblijven. De kosten van de verwarming, in de koudere periode, bij verblijf in Villa San Rocco worden apart in rekening gebracht. Verwarming  in Casa Tesori is inclusief.

Betaling
Accommodatie geboekt buiten 42 dagen voor vertrek:
- Aanbetaling van 25% van de verhuur bij boeking.
- Restantbedrag in bezit van verhuurder uiterlijk zes weken voor aankomst. 

Accommodatie geboekt binnen 42 dagen voor vertrek:
- Het gehele huurbedrag moet in een keer voldaan worden
Een niet-tijdige betaling geeft verhuurder het recht om de vakantiewoning te annuleren.

Aantal personen
In de website staat het maximale aantal personen per accommodatie vermeld. In geen geval mag het vakantieverblijf door meer personen bezet worden, of in overleg en bijbetaling. 

Waarborgsom
Wij vragen geen waarborgsom. Bij eventuele schade of extra schoonmaakwerkzaamheden zal het bedrag ter plaatse direct betaald dienen te worden.

Aankomst & Vertrek
De aankomst is op zaterdag tussen 16.00 en 19.00 uur.
U wordt van te voren uitgelegd per email waar u de sleutel kunt vinden of dat de sleutel zal overhandigd worden. Het kan voorkomen dat de sleutel in het sleutelkluisje klaarligt en op later tijdstip kennis zal worden gemaakt, in verband met de drukte in het hoogseizoen.

Er liggen informatiemappen in alle accommodaties. In geval van vertraging bij aankomst vragen wij u vriendelijk contact op te nemen met het hieronder vermelde telefoonnummer. 

Bij vertrek dient u de accommodatie uiterlijk om 10.00 uur te verlaten.

telefoonnummer: +39 3466992025 

Annuleren
Als u het gehuurde onverhoopt wilt annuleren, worden de volgende kosten in rekening gebracht:
- tot 42 dagen voor vertrek 30% van het huurbedrag
- 30 t/m 41 dagen voor vertrek 75% van het huurbedrag
- binnen 30 dagen voor vertrek het gehele huurbedrag


Documenten
U bent als huurder en als reiziger in Italie verplicht om in bezit te zijn van een geldig ID.

 

Verzekeringen
Wij maken u erop attent dat het afsluiten van een reis-en/of annuleringsverzekering geheel onder uw eigen verantwoordelijkheid valt. Wij raden sterk aan deze af te sluiten. 

Aansprakelijkheid
Casa Tesori en Villa San Rocco zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor schade door diefstal, ongeval of letsel aan personen of goederen, ongeacht de oorzaak van het voorval. Ook zijn wij niet aansprakelijk te stellen voor enig voorval veroorzaakt door nalatigheid. Wij accepteren ook geen aansprakelijkheid voor het gebruik van zwembad en/of andere faciliteiten beschikbaar gesteld door Villa San Rocco en/of Casa Tesori.

 

Ten aanzien van het halfpension/volpension aangeboden bij verblijf in Villa San Rocco erkennen wij ook geen aansprakelijkheid op welke wijze dan ook. De maaltijden worden op verantwoorde wijze bereid volgens de geldende normen van hygiene en kwaloteit. 

Wij doen ons best rekening te houden met uw wensen  maar geven hierover geen garanties af.

Inrichting, schoonmaak appartement

Casa Tesori en Villa San Rocco zijn privé-eigendommen. De inrichting en staat van onderhoud is goed. De accommodaties voldoen aan de wettelijke normen. Alle verblijven worden schoon en ordelijk aan u overgedragen. Bij klachten moet u zich binnen 24 uur na aankomst in verbinding stellen met de manager telefonisch of per email zodat de manager in de gelegenheid kan worden gesteld uw klacht op te lossen. Na afloop van de huurperiode verwachten wij dat u deze ook weer ordelijk aflevert en eventuele schade meldt. 

 

Disclaimer

De informatie op deze website is van algemeen beschrijvende aard. Gezien de algemene risico's die communicatie via internet met zich mee kan brengen, kan het voorkomen dat er vertragingen of storingen optreden die eventueel missende informatie tot gevolg hebben.

Ondanks dat wij uiterst zorgvuldig te werk gaat bij het samenstellen van deze website, kan er niet gegarandeerd worden dat de informatie compleet, up to date of exact is. Wij accepteren geen verantwoordelijkheid voor verlies van welke aard ook welke kan ontstaan door beslissingen die worden genomen gebaseerd op de informatie op deze website, of door het gebruik van welke aard ook van de informatie op deze website, tenzij wij kunnen worden beschuldigd van opzettelijke fouten en of het opzettelijk niet noemen van belangrijke informatie.

Deze website en de inhoud zijn beschermd onder copyright en andere intellectuele eigendomsrechten. Met uitzondering van persoonlijk en niet-commercieel gebruik, mag niets van deze website worden gereproduceerd, opgeslagen of op welke manier ook door worden gegeven, zonder de uitdrukkelijke toestemming van Villa San Rocco en/of Casa Tesori.


Bagni di Lucca
Toscane, Italie 2019